top of page
IMG_6010.jpeg

Annika Brindemarks konstnärliga resa är ett skapande utan gränser.

 

Jag är en autodidakt konstnär, dvs självlärd. En av de mest fantastiska aspekterna av att vara autodidakt är att jag inte är begränsad av regler och konventioner. Jag följer min skaparprocess intuitivt och helt  fritt.

Galleri i Palma de Mallorca 

Jag har haft äran att under några år fått driva mitt eget konstgalleri i vackra staden Palma. Här har jag haft möjligheten att visa upp mina verk och det är med tacksamhet och glädje att veta att många av mina målningar har härifrån hittat nya hem världen över.

 

Kontinuerligt lärande 

Jag deltar ofta i olika konstkurser och workshops som jag känner berikar mig och utvidgar min horisont. Händerna var och är fortfarande ett viktigt verktyg när jag målar, att ha direkt kontakt, känna in, men genom åren har verktygslådan blivit bredare! 

 

Framtid 

Min konstnärliga resa står aldrig still. Den speglar livet. Jag utforskar, växer och är oerhört glad och tacksam att få fortsätta inspirera andra genom mina målningar. Än så länge har jag inte haft så många utställningar i Sverige,  i Skanör  (2022) som blev väldigt lyckad tillsammans med min dotter. I höst ser jag framemot min utställning i Berlin! 

 

Kontakta mig gärna på  ab@brindemark.com

bottom of page